O NAS

O podjetju

Podjetje Ferax d.o.o. je ustanovljeno z namenom izvajanja računovodskih storitev, vzporedno pa nudenja računovodskega, davčnega in podjetniškega svetovanja.

Uporabljamo najsodobnejši poslovni sistem za vodenje poslovanja AccountingBox. Sistem nam zagotavlja učinkovitejše spremljanje poslovanja in enostavnejše medsebojno sodelovanje.

accountingox

FERAX – SODOBNO RAČUNOVODSTVO

  • Storitve nudimo vsem pravnim osebam (d.o.o., d.n.o., k.d., društva), samostojnim podjetnikom posameznikom in ostalim fizičnim osebam z dejavnostjo.
  • Računovodstvo in računovodske storitve so naša primarna dejavnost, ki jo gradimo na 20 letnih računovodskih izkušnjah, zato vam lahko zagootovimo, da     boo opravljene strokovno in rokovno skladno z zakonodajo in slovenskimi računovodskimi standardi ter primeri dobre prakse.
  • Dokumentacija se, glede na razdaljo, ali pošilja, ali pa jo prevzamemo mi. Razčiščevanje poslovnih dogodkov in svetovanje poteka večinoma po telefonu ali e-pošti, odvisno od obsežnosti problema in zasedenosti podjetnika.
  • Bodočim partnerjem svetujemo, da z nami sklenejo mesečno pavšalno pogodbo, saj vam lahko na osnovi trajne pogodbe zagotovimo trajno nizko         ceno ter dodatne popuste na določene storitve.
  • Potrudili se bomo, da vam zagotovimo ažurne računovodske storitve in učinkovit računovodski servis.

Mnenja naših strank

talija gledalisce zavod

“Izredno strokovno, hitro, odzivno in popolnoma zanesljivo računovodstvo. Na temeljih svojih dolgoletnih izkušenj in strokovnih izobraževanj vselej hitro najdejo najboljšo rešitev za vsako stranko.”

“Absolutno bi računovski servis Ferax priporočila, saj sem lahko zaradi doslednosti opravljenih računovodskih storitev popolnoma brezskrbna. Pogosto mislijo namesto mene, da obveznosti pravočasno opravim. Zraven tega se vedno strokovno odzovejo, ko imam kakšno dilemo.”

“Računovodske storitve za naše podjetje opravljajo že od same ustanovitve podjetja, torej že več kot desetletje. Z vodenjem poslovnih knjig, strokovnim delom, pravtako pa z osebnim pristopom smo v podjetju izredno zadovoljni.”

Podatki podjetja

Podjetje Ferax d.o.o. je ustanovljeno z namenom izvajanja računovodskih storitev, vzporedno pa nudenja računovodskega, davčnega in podjetniškega svetovanja.
FERAX d.o.o.
Žoherjeva ulica 12
2000 Maribor
ID za DDV: SI13386310
Matična številka: 2127636
logo-ferax

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE